Coaching

Är du redo att designa ditt liv på ditt sätt, sluta slösa bort dagarna på en arbetsplats där du inte kommer till din rätt och börja använda dina naturliga styrkor och intressen till ett arbete som känns roligt och meningsfullt?

Du är inte skapad för att bara vända papper och sitta på tråkiga möten som stjäl din livsglädje, och det är fullkomligt slöseri att lägga din tid och energi på något du inte gillar. Många arbetsplatser är dessutom rätt dysfunktionella, och hjärnan är inte gjord för att vara kreativ och produktiv på kommando 8 timmar per dag vecka efter vecka…

Så hur skulle det kännas om du istället riktade dina förmågor mot något som verkligen ger dig glädje, känns meningsfullt och kommer från hjärtat?

Och tänk om du kunde bestämma själv vilka timmar och dagar du ska arbeta!

Kanske vill du vara ledig i tre dagar i månaden när du har PMS, ha tid att umgås mer med dina barn, skapa en arbetssituation som tar hänsyn till att du är stresskänslig, HSP, introvert, har ADHD eller är högintelligent? Eller så vill du vara platsoberoende, ha längre helger eller förverkliga den där envisa drömmen som du inte lyckas släppa?

Att ha ett jobb behöver inte vara jobbigt, det är fullt möjligt att designa din egen arbetssituation, ägna dagarna åt något som faktiskt känns kul och lära dig använda välmående som framgångsfaktor.

(Jo du kommer kunna tjäna pengar på det. Nej du behöver inte kunna bokföra eller göra en hemsida.)

Vem passar coachingen för?

Kanske känner du igen dig i någon (eller en mix av) följande kategorier?

CHEFEN
Du är välutbildad, välbetald och har ett jobb som ser bra ut på pappret men inte känns bra i magen. Du vet innerst inne vad du skulle vilja göra istället, men har fått för dig att man inte kan säga upp sig hur som helst, att det är jättesvårt att konsulta/starta eget eller att du kommer misslyckas om du provar. Inget av det där stämmer, och jag guidar dig genom hela processen så du kan vara chef över ditt eget liv istället för någon annans företag.

COACHEN
Du driver en framgångsrik coachingbusiness och börjar bli lite mer populär än du kan hantera. Du får fler förfrågningar för personliga samtal än du hinner med, syns ofta i media, har ett bokprojekt du brinner för men inte inte hinner färdigställa och känner dig allmänt överväldigad. Jag hjälper dig att uppgradera självbilden, höja dina priser och skapa digitala produkter så du kan hjälpa fler genom att jobba mindre, och visar vägen till ett lugnt och skönt sätt att driva företag där framgången bygger på att du mår bra.

ARBETSMYRAN
Du har fått guldstjärnor och högsta betyg i det mesta sedan grundskolan och är därmed livrädd för att göra fel och välja nytt överhuvudtaget. Istället sitter du fast på den bana du (eller någon annan) valde åt dig i tonåren och har nu en schysst karriär och ett objektivt sett bra liv men är ändå inte glad. Allt du kan tänka på är att alltid leverera på topp, aldrig visa dig svag och absolut inte begå några misstag. Du är trött som tusan, men tror att du är lat, och kanske fruktar du att det är något grundläggande fel på dig som aldrig blir nöjd. Men det är inget fel på dig, du har bara blandat ihop dina resultat med din självbild. Det hjälper jag dig gärna att ändra på (som en kul bonus kommer det göra dig ännu mer framgångsrik).

Vad ingår i coachingpaketet?

  • FEM INDIVIDUELLA SAMTAL: Fem coachingsessioner med fokus på att skapa den förändring du längtar efter i ditt arbetsliv. Sessionerna består av en kombination av inre mindset work och praktiska uppgifter för att skapa konkret förändring under coachingprocessen. Vi träffas på Zoom med ca två veckors mellanrum, men tar under processen hänsyn till den tidslinje som passar dig bäst.
  • EFFEKTIV EVIDENSBASERAD COACHING: Jag är en av Sveriges bäst utbildade coacher (gör gärna en googling och se hur många andra högskoleutbildade coacher du kan hitta) och har coachat över tusen klienter. Jag har examen i kognitiv neurovetenskap och har studerat positiv psykologi och evidensbaserad coaching på högskolenivå.
  • PRAKTISKA ÖVNINGAR: Mellan sessionerna får du konkreta hemuppgifter som kan handla både om att skapa nya tankemönster på insidan och att skapa praktisk förändring på utsidan. Alla hemuppgifter är helt anpassade till din specifika situation.
  • MAILKONTAKT: Mellan coachingsessionerna är du välkommen att maila mig både för att bolla frågor eller utmaningar som dyker upp på vägen, och berätta om framgångar!
  • LYCKOBOOST OCH FRAMGÅNGSBOOST: Välmående är en effektiv väg till framgång och under coachingen kommer du få omfattande kunskaper om hur du skapar välbefinnande, praktiska evidensbaserade lyckoövningar och kunskapen och de verktygen du behöver för att låta välbefinnande lägga grunden för att förverkliga dina visioner.

Praktisk information

NÄR? Coachingpaketet innehåller 5 sessioner utspridda över 3-6 månader. Varje session är 50 minuter lång.

VAR? Coachingen sker över Zoom (så du slipper leta parkering, ta på dig skor eller passa bussen).

HUR? Individuella coachingsamtal + praktiska hemuppgifter och övningar.  Mellan sessionerna kan du maila mig för att ställa frågor och bolla tankar.

PRIS? Coachingpaketet kostar 17.500 kr och betalas i förväg i samband med bokning av första sessionen. (Introduktionspris, begränsat antal platser.)

ANMÄLAN? Kontakta mig och berätta kort om din nuvarande situation + vad du drömmer om och vill ha hjälp med.

Vad exakt får du lära dig?

Coachingen befriar dig från inlärda dysfunktionella idéer om arbete, motivation och pengar. Det är dags att släppa taget om gamla tankar som säger att du måste kämpa hårt för att det ska gå bra, bli fri från prestationsångesten, och ifrågasätta felaktiga uppfattningar om att det är svårt att förverkliga dina drömmar.

Istället utgår vi från att pleasure is productive och följer principer från lyckoforskningen om vad som skapar framgång + välmående.

Under coachingen guidar jag och lär dig i praktiken hur du skapar ett helt nytt sätt att arbeta, och – kanske viktigast av allt – skiftar dina idéer om vad som är effektivt och inte. En sådan sak är att njuta först, istället för som “belöning”, för det är när du är utvilad, glad och inspirerad som du kan skapa, arbeta och göra skillnad med full kraft!

Det är fullt möjligt att skapa en arbetssituation som bygger på genuin lust, engagemang och glädje. Lägger vi ovanpå till det till att du redan är smart, välutbildad och högpresterande, ja då har du receptet för framgång exakt där!

Vågar du följa pirret?

Känner du dig väldigt inspirerad och samtidigt lite livrädd av att läsa om allt detta? Då har du hamnat helt rätt!

Kontakta mig så bokar vi in din första session!

Jag lovar att ta väl hand om dig och dina drömmar. För självklart ska du leva ett liv som både är roligt, meningsfullt och framgångsrikt.

Nu kör vi!

Scroll to Top