Coaching

Är du redo att designa livet på det sätt som fungerar bäst för dig, och slippa anpassa dig till normer, låsta arbetstider, oflexibla arbetsgivare och lönetak?

Kanske vill du vara ledig i tre dagar i månaden när du har PMS, ha tid att umgås mer med dina barn, skapa en arbetssituation som tar hänsyn till att du är stresskänslig, HSP, introvert, har ADHD eller är högintelligent? Eller så vill du vara platsoberoende, ha längre helger eller förverkliga den där envisa drömmen som du inte lyckas släppa?

Coachingen befriar dig från inlärda dysfunktionella idéer om arbete, motivation och pengar. Istället utgår vi från att pleasure is productive och följer principer från lyckoforskningen om vad som skapar framgång + välmående.

För att ha ett jobb behöver inte vara jobbigt! Det är helt realistiskt att skapa en arbetssituation som bygger på genuin lust, engagemang och glädje. Lägger vi ovanpå det till att du redan råkar vara välutbildad och högpresterande, ja då har du receptet för framgång exakt där!

Under coachingen guidar jag och lär dig i praktiken hur du skapar ett helt nytt sätt att arbeta, och – kanske viktigast av allt – skiftar dina idéer om vad som är effektivt och inte.

Det är dags att släppa taget om gamla tankar som säger att du måste kämpa hårt för att det ska gå bra, att bli fri från prestationsångesten, och ifrågasätta felaktiga uppfattningar om att det är svårt att förverkliga dina drömmar.

Det är när du är utvilad, glad och inspirerad som du kan skapa, arbeta och göra skillnad med full kraft!

Det är fullt möjligt att designa din egen arbetssituation, ägna dagarna åt något som faktiskt känns kul och lära dig använda välmående som framgångsfaktor. ((Jo du kommer kunna tjäna pengar på det. Nej du behöver inte kunna bokföra eller göra en hemsida.)

Du behöver inte veta exakt vad du vill göra innan vi börjar – det tar vi reda på tillsammans under coachingen!

Vad ingår i coachingpaketet?

  • FEM INDIVIDUELLA SAMTAL: Fem coachingsessioner med fokus på att skapa den förändring du längtar efter i ditt arbetsliv. Sessionerna består av en kombination av inre mindset-work och praktiska uppgifter för att skapa konkret förändring under coachingprocessen. Vi träffas på Zoom varje månad under ett halvår, men tar under processen hänsyn till den tidslinje som passar dig bäst.
  • EFFEKTIV EVIDENSBASERAD COACHING: Jag är en av Sveriges bäst utbildade coacher (gör gärna en googling och se hur många andra högskoleutbildade coacher du kan hitta) och har coachat över tusen klienter. Jag har examen i kognitiv neurovetenskap och har studerat positiv psykologi och evidensbaserad coaching på högskolenivå.
  • PRAKTISKA ÖVNINGAR: Mellan sessionerna får du konkreta hemuppgifter som skapar förändring både på insidan och på utsidan. Alla hemuppgifter är helt anpassade till din specifika situation, och vi kommer överens om dem tillsammans. Du ska känna dig inspirerad och utmanad men inte rädd.
  • MAILKONTAKT: Mellan coachingsessionerna är du välkommen att maila mig både för att bolla frågor och utmaningar som dyker upp på vägen, och berätta om dina framgångar!
  • LYCKOBOOST OCH FRAMGÅNGSBOOST: Välmående är en effektiv väg till framgång och under coachingen kommer du få omfattande kunskaper om hur du skapar välbefinnande, samt praktiska evidensbaserade lyckoövningar och den kunskap och de verktyg du behöver för att låta välbefinnande lägga grunden för att förverkliga dina visioner.

Är du nyfiken men inte helt redo att gå all in?
Börja med en prova-på-session!

Praktisk information

NÄR? Coachingpaketet innehåller 5 sessioner utspridda över 3-6 månader. Varje session är 50 minuter lång.

VAR? Coachingen sker över Zoom (så du slipper leta parkering, ta på dig skor eller passa bussen).

HUR? Individuella coachingsamtal + praktiska hemuppgifter och övningar.  Mellan sessionerna kan du maila mig för att ställa frågor och bolla tankar.

PRIS? Coachingpaketet kostar 18.500 kr och betalas i förväg i samband med bokning av första sessionen.

ANMÄLAN? Kontakta mig och berätta kort om din nuvarande situation + vad du drömmer om och vill ha hjälp med så pratar vi ihop oss om vilken förändring du vill skapa och hur vägen dit kan se ut.

Vågar du följa pirret?

Känner du dig väldigt inspirerad och samtidigt lite livrädd av att läsa om allt detta? Då har du hamnat helt rätt!

Kontakta mig så har du tagit första steget!

Jag lovar att ta väl hand om dig och dina drömmar. För självklart ska du leva ett liv som både är roligt, meningsfullt och framgångsrikt.

Nu kör vi!

Scroll to Top