Coaching

Är du redo att designa livet på det sätt som fungerar bäst för dig, och slippa anpassa dig till trånga normer, låsta arbetstider, oflexibla arbetsgivare och trista lönetak?

Kanske längtar du efter mer frihet, vill ha mer tid att umgås mer med dina barn eller vänner, eller behöver en arbetssituation som tar hänsyn till att du är stresskänslig, högkänslig, introvert, har en diagnos eller är högintelligent?

Eller så vill du bara ha mer skoj på jobbet, leva platsoberoende, vara ledig när du har PMS, ha längre helger, tjäna mer pengar eller förverkliga den där envisa drömmen som inte släpper taget? Då har du hamnat rätt!

PLEASURE IS PRODUCTIVE!

Under coachingen kommer vi befria dig från inlärda dysfunktionella idéer om arbete, motivation och pengar. Istället utgår vi från att pleasure is productive och följer principer från lyckoforskningen om vad som skapar framgång + välmående.

Att ha ett jobb behöver inte vara jobbigt! Det är helt realistiskt att skapa en arbetssituation som bygger på genuin lust, engagemang och glädje. Lägger vi ovanpå det till att du kanske redan råkar vara välutbildad och högpresterande, ja då har du receptet för framgång exakt där, men alldeles oavsett just dina förutsättningar finns det garanterat möjligheter som du bara ännu inte har sett än, för det är ingen som lärt oss att tänka på det här sättet.

Under coachingen guidar och lär jag dig i praktiken hur du skapar ett helt nytt sätt att arbeta, och – kanske viktigast av allt – skiftar dina idéer om vad som är effektivt och inte.

Det är dags att släppa taget om gamla tankar som säger att du måste kämpa hårt för att det ska gå bra, att bli fri från prestationsångesten, och ifrågasätta felaktiga uppfattningar om att det är svårt att förverkliga dina drömmar.

Det är när du är utvilad, glad och inspirerad som du kan skapa, arbeta och göra skillnad (=tjäna pengar) med full kraft!

Det är fullt möjligt att designa din egen arbetssituation, ägna dagarna åt något som faktiskt känns kul och lära dig använda välmående som framgångsfaktor.

Vad ingår i coachingpaketet?

  • SEX MÅNADERS COACHING: Fem coachingsessioner utspridda över ca 6 månader med fokus på att skapa den förändring du längtar efter i ditt arbetsliv. Sessionerna består av en kombination av inre mindsetwork och praktiska uppgifter för att skapa konkret förändring under coachingprocessen. Vi träffas på Zoom ungefär en gång per månad, och tar under processen såklart hänsyn till den tidslinje som passar dig bäst.

  • EFFEKTIV EVIDENSBASERAD COACHING: Jag är en av Sveriges bäst utbildade coacher (gör gärna en googling och se hur många andra högskoleutbildade coacher du kan hitta) och har coachat över tusen klienter. Jag har examen i kognitiv neurovetenskap och har studerat positiv psykologi och evidensbaserad coaching på högskolenivå.

  • PRAKTISKA ÖVNINGAR: Mellan sessionerna får du konkreta hemuppgifter som skapar förändring både på insidan och på utsidan. Alla hemuppgifter är helt anpassade till din specifika situation, och vi kommer överens om dem tillsammans. Du ska känna dig inspirerad och utmanad men inte rädd.

  • MAILKONTAKT: Mellan coachingsessionerna är du välkommen att maila mig både för att bolla frågor och utmaningar som dyker upp på vägen, och berätta om dina framgångar!

  • LYCKOBOOST OCH FRAMGÅNGSBOOST: Välmående är en effektiv väg till framgång och under coachingen kommer du få omfattande kunskaper om hur du skapar välbefinnande, samt praktiska evidensbaserade lyckoövningar och den kunskap och de verktyg du behöver för att låta välbefinnande lägga grunden för att förverkliga dina visioner.

Praktisk information

NÄR? Sex månaders coaching med 5 sessioner utspridda över perioden. Varje session är 50 minuter lång.

VAR? Coachingen sker över Zoom (så du slipper leta parkering, ta på dig skor eller passa bussen).

HUR? Individuella coachingsamtal + praktiska hemuppgifter och övningar.  Mellan sessionerna kan du maila mig för att ställa frågor och bolla tankar.

PRIS? Coachingpaketet kostar 22.000 kr + moms (27.500 kr) och betalas i förväg i samband med bokning av din första session.

ANMÄLAN? Kontakta mig och berätta kort om din nuvarande situation + vad du drömmer om och vill ha hjälp med så snackar vi ihop oss och hittar en tid för din första session.

TIDIGARE COACHINGKLIENTER

Det här är Andréa som är webdesigner och driver Visioon Studio. Klicka här för att läsa mer om hennes coachingprocess där hon fick lära sig att vila, landa i att det kan vara enkelt att tjäna pengar och började följa sin naturliga inspiration.
Anna är inredare och grundare av Tempelhem. Hennes coachingprocsess har handlat om att släppa taget om den linjära prestationsnormen och istället låta glädje och flow leda vägen till framgång. Läs mer om Annas process här.

Vågar du följa pirret?

Känner du dig väldigt inspirerad och samtidigt lite livrädd av att läsa om allt detta? Då har du hamnat helt rätt!

Kontakta mig så har du tagit första steget!

Jag lovar att ta väl hand om dig och dina drömmar. För självklart ska du leva ett liv som både är roligt, meningsfullt och framgångsrikt.

Nu kör vi!

Rulla till toppen