Media

Här hittar du ett urval av krönikor, intervjuer, poddar och artiklar om livsdesign, lyckoforskning och framgångspsykologi.

Krönikor

GoMonday
GoMonday
Företagande.se
Unga Aktiesparare
Brainz Magazine

Intervjuer

Månadens inspiratör i ELLE
Intervju i Svenska Nomader

Poddar

Ett avsnitt om lyckoforskning, livsdesign och företagande! Vad hade en alien egentligen fått för första intryck av hur vi lever och arbetar? Du får en inblick i hur mina arbetsdagar känns och ser ut, och hur jag ser på saker som meningsfullhet, pengar, normer, flow, motivation och det mänskliga behovet av att skapa och bidra.
Ett öppet samtal mellan mig och min vän Marika som är sexinspiratör. Vi pratar om gemensamma nämnare i våra respektive coachingrum och klienters arbetsliv, och du får höra oss prata om hur vi gjort för att hitta på våra egna jobb och designa våra liv på de sätt som passar oss bäst.
När jag gästade Bortom Ekorrhjulet pratade bland annat om normer, livsdesign, motivation, passiv inkomst, självledarskap, mod, glädje, inre och yttre hinder, självbild och inte minst hur hotfullt det kan kännas med möjligheten att jobba mindre och ändå tjäna mer om du hängt upp hela ditt personvärde på dina prestationer.
Det är ett kort litet avsnitt på ca en kvart, men vi hinner prata om en hel del, bland annat definitioner av framgång, skiftet som sker när vi inser att det funkar väldigt bra att skapa resultat genom att må bra först, och jag delar två av mina favoritlyckostrategier.
Ett samtal med terapeuten Jessica Hjert om den emotionella delen av att driva företag. Den känsla vi pratar extra mycket om är rädsla, för den kommer dyka upp då och då under din företagarresa, och det är helt okej! Målet är inte att aldrig känna dig rädd, utan att lära dig att ta hand om dig själv när du är rädd, så det inte behöver vara en bromskloss.
An interview in English where I talk about how I started my business, entrepreneurship, money, pricing, inspiration, flow and being in charge of your own time and energy, and spending it in the places in the world where you feel the most at home and inspired.

Artiklar

Modern Psykologi
Aftonbladet
Aftonbladet
Tidningen Skriva
Aftonbladet
Aftonbladet
Platsjournalen
Aftonbladet

Metro Student Magazine
Aftonbladet
Aftonbladet

TV

Aftonbladet TV

TIPS FRÅN COACHEN

Metro
Platsjournalen

Instagram

Rulla till toppen